Mistä on kauniit hyllyt tehty?

Me olemme avomieheni kanssa yllättävän kärsivällisiä sisustamisessa. Nopeita päätöksiä tehdään melko harvoin, vaihtoehtoja punnitaan tarkasti ja tyylisuunta on selkeä: Käsityö-homssuinen-mid-century modern. Nämä kirjahyllyt ovat oiva osoitus siitä, miten jaksamme odottaa hyvää.

Ihan ensiksi minun pitää kehua Clas Ohlsonia, halpaa ja hyvälaatuista ystäväämme. Ostimme harmaan seinämaalin Clasusta 24,95€. Heidän maalinpesuaine on myös osoittautunut näppäräksi mm. edellisten asukkaiden tussinjälkiin seinissä.


Hyllyjen teko vie aikaa, mutta työ on melko simppeliä. Avomieheni hioi, petsasi, petsasi, hioi, lakkasi, hioi, lakkasi ja jäi pariksi viikoksi odottamaan lakan kovettumista. Ekby Gällö-hyllynkannattimet ovat Ikeasta, pienemmät kannattimet PrismastaString-hyllyjen oloiset kannattimet piti maalata mustaksi, sillä Ikea tarjoaa kannattimia vain valkoisina. Tiikkipetsi ja väritön lakka ovat myös Prismasta. Hyllylevyt ovat puukeskuksesta, 16,50€/kpl.


Näistä syntyi minua hykerryttävä yhtälö:

Tiikki kuuluu minun Top 3 seksikkäimmät asiat-listalle, ja on uskomatonta miten materia voi tuottaa näin suuren hyvänolontunteen! Haluan jälleen kiittää avomiestäni pitkistä hermoista ja hyvästä mausta, en voi uskoa onneani kun saan rakentaa tätä kaunista kotia kanssasi.


Nyt kun minulla on puolen välin ylittäneitä projekteja ainakin... kuusi, alkaa blogipostauksia varmasti satelemaan useammin. Kunnes seuraavaksi tapaamme, siunauksia parkinson-paaviltamme ja voimaa päivään säästöpossulta!


My partner used Ikea Ekby Gällö wall side units and teak stained shelves to make our new bookshelves.

1 kommentti:

  1. Todella tyylikäs kokonaisuus! Minua kovasti kiinnostaisi tietää, millasilla mitoilla nuo teidän hyllylevynne on ja onko niillä mahdollisesti jotain tuotenimeä? Kovasti haluaisin Tuunailla vähän samanmoisen kirjahyllyn, Ikean hyllylevyt eivät vain miellytä omaa silmääni yhtään :).

    VastaaPoista